Fenice egyedi bőrtisztító és bőrápoló termékek E-mail

Bőrtisztító és bőrmegújító kendők

A bőrtisztítő és bőrmegújító kendők vízalapú tisztítót tartalmaznak. Minden bőrtípushoz alkalmasak nubuck és szarvasbőr kivételével. Megtisztítják a bőrt az általános szennyeződésektől és kellemes, új érzést hagynak maguk után.

Bőrtisztító és bőrmegújító kendők Bőrtisztító és bőrmegújító kendők

150 darab egyszer használatos kendő PROFESSZIONÁLIS HASZNÁLATRA 20 darab egyszer használatos kendő FOGYASZTÓI HASZNÁLATRA

Bőrvédő kendők - védő és fenntartó kendő a bőrnek

A bőrvédő kendők vízalapú védelmet és fenntartó krémet tartalmaznak a bőr számára (kivétel nubuck és szarvasbőr). Megfelelő tisztítás és védelem hiányában idővel a bőr az észrevehetetlenül rákerülő olajoktól és savaktól berepedezik, lehámlik, elszíneződik. Ez a hatás főként a bőrrel bevont kormányokon, ki-lincseken és bőrdzsekik nyakának belső részén szembetűnő. A Bőrvédő kendők egy magasszintű anyagot tartalmaznak, amitől a bőr eltaszítja az olajos, alkoholos, fehérje- vagy vízalapú szennyeződéseket. Tökéletesen alkalmazható a természetes erezésű bőrökön, mivel anélkül teszi az érzékeny anyagot szennyeződésektől ellenállóvá, hogy keményítené vagy elszínezné. A Bőrvédő kendők alkalmazása a pigmentált bőrön megkönnyíti a tinta, a rúzs, a mustár, a nyomdafesték és a farmer által hagyott folt eltávolítását. A Bőrvédő kendők egy láthatlan, de szellőző réteget képeznek a bőrön, ami megakadályozza a foltképződést és megkönnyíti a későbbi tisztítást.

Bőrvédő kendők

Bőrvédő kendők

150 darab egyszer használatos kendő PROFESSZIONÁLIS HASZNÁLATRA 20 darab egyszer használatos kendő FOGYASZTÓI HASZNÁLATRAErős hatású Bőrtisztító kendő

nagyon hatásos tisztítókendő autó bőrkárpithoz

Az Erős hatású Bőrtisztító kendőt kifejezetten az autó bőrkárpitjának tisztítására tervezték. A bőr rongálása nélkül távolítja el a felhalmozódott szennyeződéseket és visszaállítja az ülések eredeti külsejét.
Erős hatású Bőrtisztító kendő

Pull Up Életre keltő kendő

A Pull Up Életre keltő kendő olyan anyagot tartalmaz, amit kifejezetten a pull up felületű bőr számára fejlesztettek ki. Ugyanaz az összetétele, mint annak, amivel a cserzőüzemben kezelik a pull up bőrt. A Pull Up Életre keltő kendő segítségével kézzel is felvihető ez az anyag, így a cserzőműhelyen kívül is lehetővé válik a bőr újjászületése.
Pull Up Életre keltő kendő

Bőrtisztító

hogy súrolás nélkül tökéletesen megtisztítsa a bőrt

A Bőrtisztító mindenféle bőrtípuson kiválóan alkalmazható, kivéve a nubuck-ot, amelynek különleges igényeihez a FENICE egy speciális Nubuck Tisztítót fejlesztett ki. A Bőrtisztító egy pH semleges, vízalapú tisztítószer, ami gyengéden, de alaposan tisztítja a bőrt anélkül, hogy annak természetes szépségében és tapintásában kárt tenne. Használata után nem hagy maga után olyan anyagot, mint más tisztítószerek, vagy a szappanos víz, ami rontja a bőr rugalmasságát és csökkenti ellenállóképességét a vizes dörzsöléssel szemben. A Bőrtisztító a leghatékonyabb tisztítószer az általános, a fehérjealapú, vagy a vízalapú szennyeződésekkel szemben.
Bőrtisztító

Bőrvédő

a kidörzsöléssel szembeni ellenállóság fokozására és a tisztíthatóság megkönnyítésére

Megfelelő tisztítás és védelem hiányában idővel a bőr az észrevehetetlenül rákerülő
olajoktól és savaktól berepedezik, lehámlik, elszíneződik. Ez a hatás főként a bőrrel bevont kormányokon, kilincseken és bőrdzsekik nyakának belső részén szembetűnő. A Bőrvédő egy magasszintű termék, amitől a bőr eltaszítja az olajos, alkoholos, fehérje- vagy vízalapú szennyeződéseket. Mindenféle erezett bőrön, valamint a pigmentálton és az anilinen is alkalmazható. A Nubuck és a szarvasbőr különleges igényeihez a FENICE egy speciális Nubuck Védőt fejlesztett ki. A termék tökéletesen alkalmazható a természetesen erezett bőrökön, mivel anélkül teszi az érzékeny anyagot szennyeződésektől ellenállóvá, hogy keményítené vagy elszínezné. A pigmentált bőrökön a Bőrvédő alkalmazása megkönnyíti az erős szennyeződések eltávoltását, például tinta, rúzs, mustár, nyomdafesték és a farmer által hagyott folt. A Bőrvédő egy láthatlan, de szellőző réteget képez a bőrön, ami megakadályozza a foltképződést, megkönnyíti a későbbi tisztítást és távoltartja a bőrt tönkretevő zsírokat.

Rutin ápoló tipp:
A Bőrtisztítót és a Bőrvédőt alkalmazza rendszeresen.
Az erősen igénybevett bőrön, mint az autóülések, fotelek és kanapék, havi használat javasolt. A kevésbé igénybevett részeken elegendő évente 2-4 alkalommal végrehajtani a tisztító és védő kúrát.
Bőrvédő

Tinta Eltávolító

könnyen használható stift tinta, rúzs és csokoládé foltok eltávolítására
A Tinta Eltávolító a golyóstoll és a rúzs foltokat tünteti el a a pigmentált bőrről, a vinyl vagy vinylhez hasonló felületről. Időnként a Tintaeltávolító alkalmazható a korábban Bőrvédővel kezelt bycast és aniline bőrökről való friss foltok eltávolítására is. Bizonyos aniline bőrök sötétedését idézheti elő, ami néhány nap múlva eltűnik. Használat előtt mindig hajtson végre tesztet a később leírtak szerint. Idővel egyre nehezebb lesz a foltok
eltávolítása. Bizonyos filctollak oldószert is tartalmaznak, hogy a festék minél mélyebbre
kerüljön, ezért az valószínűleg nem tűnik el.
Tinta Eltávolító

Nubuck Tisztító

A vízalapú Nubuck Tisztító hatékonyan és gyengéden távolítja el a a szarvasbőrről és a nubuckról a használat során rárakódott mindennapi szennyeződéseket. A tiszító hatóanyagokhoz tapintás javítót is kevertünk, hogy még kellemesebbé tegyük a pazar anyag tapintását.
Nubuck Tisztító

Környezetóvó Nubuck Védő

A Környezetóvó Nubuck Védő vízalapú védelmet jelent a nubuck bőr számára. A környezetbarát termék az olajos, alkoholos és vízes alapú foltoktól óvja meg a nubuckot.

Rutin ápoló tipp: A Környezetóvó Nubuck Védőt mindig használja, hogy megóvja a bőrt a foltoktól és megkönnyítse későbbi takarítást. A védett bőr tovább marad szép.
Környezetóvó Nubuck Védő

Nubuck Életre keltő Szivacs

A Nubuck Életre keltő Szivacs egy száraz szivacs a nubuckra és szarvasbőrre jellemző bársonyos hatás visszanyerésére.

Használati útmutató:
A nubuck és a szarvasbőr vízzel való érintkezés után vagy a használattól besötétedhet vagy elvesztheti a rá jellemző bársonyos tapintást. Ez érthető, hiszen a víztől vagy a használattól a rostok lenyomódnak. A száraz nubuck és szarvasbőr felületen gyengéden dörzsölje a száraz szivacsot, hogy újra megnyíljanak a rostok és visszaálljon a bőr eredeti színe, puhasága és tapintása.
Nubuck Életre keltő SzivacS
 

bőrtisztítás - bőrbútor tisztítás - bőr tisztítása - bőrkárpit tisztítás  - bőrgarnitúra tisztítás - bőrápolás - bőrbútor ápolása - bőrkárpit ápolás - bőr ápolása - bőrgarintúra ápolás - bőrfestés - bőr festése - bőrkárpit festés  - bőrbútor festés  - bőrgarnitúra festése - bőrjavítás - bőrkárpit javítás - bőrbútor javítás - bőrgarnitúra javítás - bőr javítása - kiszakadt bőr javítása - kiégett bőr javítása - sérült bőr javítása - bőrtisztító - bőrápoló - macskakaparás javítás - autóülés festés - bőr restaurálás - bőr felújítás - bőrgarnitúra felújítás - bőrgarnitúra restaurálás