Bőrjavítás E-mail

Kiszakadt, kiégett, kirepedt bőr javítása a Fenice csúcstechnológiájával

  • Kiszakadt a bőrkanapé?
  • Házikedvence a bőrfotelon koptatta a körmét?
  • Kiégették az autóülést cigarettával?
  • Éles tárgy kivágta a bőrkárpitot?
  • Csúnyán kirepedezett a bőr?

Macskakaparás javítása, égési sérülések, szakadásdások, lyukak eltűntetése mindennemű bőr felületről speciális technológiával.

Hogyan dolgozunk mi?

A FENICE-nek számos tesztelt és könnyen alkalmazható javító terméke van minden bőrtípusra. A Finishing újra előállításához olyan technológiát alkalmazunk, amit a cserzőműhelyekben a bőr kikészítésének technológiájából fejlesztettek ki.

sérült erezet javítása
sérült erezet megtisztítása
bőr mintázatának másolása
Hogyan javítunk ki egy nagyon mély vágást? Ez sajnos elég gyakori sérülés.Megtisztítjuk a sérülést. A sérülés helyén az eredeti minta helyreállításához máshonnan kell lemásolni az erezet mintázatát. Kiválasztunk egy területet a sérülés közeléből, ahonnan a mintát másoljuk és felviszünk BŐRVÉDŐT erre a területre. (Nem a sérülésre!)Most átmásoljuk a mintát. A MINTÁZAT MÁSOLÓ egy magas fejlesztésű, két komponensű termék, ami egy perc alatt lemásolja az erezet mintázatát. Kézreálló, egyszerű csomagolásban kapható. Egy csészébe nyomunk a két komponens két kazettájából egyenlő mennyiséget.
mintázat másoló alapos összekeverése
mintázat másoló felvitele a felületre
sérülés kitöltése hőjavítóval
Jól összekeverjük a MINTÁZAT MÁSOLÓT, amíg homogén egyveleget nem kapunk.Azonnal felvisszük a MINTÁZAT MÁSOLÓ egyveleget arra a bőrfelületre, ahonnan másolni akarjuk a mintát, és ahova a BŐRVÉDŐT felkentük (nem a sérülésre). Hagyjuk megszáradni. Ez kb. 1 percig tart.A sérülést kitöltjük HŐJAVíTÓVAL. Ez a különlegesség HŐVASALÓVAL felmelegítve tartós, rugalmas anyagot képez, ami összeköti a körülötte lévő bőrt. Megfelelő felvitel esetén a javítás láthatatlan és tartós.
szint szabályozása spatulával
minta másoló eltávolítása
minta másolása
Spatulával lehetséges szabályozni a HŐJAVíTÓ szintjét.Ha megszáradt, felemeljük a MINTÁZAT MÁSOLÓT. Most az erezetminta tökéletes mását tartjuk a kezünkben, ami korlátlanul felhasználható.Rátesszük az erezet másolatot a HŐJAVíTÓRA a mintázattal lefelé.  HŐPAPíRT teszünk az erezet másolat tetejére.
minta vasalása
felület színezése
Lassan körkörös mozdulatokkal mozgatjuk a HŐVASALÓT a HŐPAPíRON kb. 30-40 másodpercig.Néhány másodperces hűlés után levesszük a HŐPAPíRT és az erezet másolatot. Színezzük a sérült felületet a megfelelő színű TOUCH UP PIGMENTTEL vagy szükség esetén újrafinishingeljük a bőrt. A szín teljes száradása után, utolsó lépésként  BŐRVÉDŐT viszünk a felületre, hogy védjük a bőrt és egységes, kellemes tapintású legyen. Ezzel pár perc alatt javítottunk ki egy súlyos sérülést.

Kérdése van? - Tegye fel most!

 

bőrtisztítás - bőrbútor tisztítás - bőr tisztítása - bőrkárpit tisztítás  - bőrgarnitúra tisztítás - bőrápolás - bőrbútor ápolása - bőrkárpit ápolás - bőr ápolása - bőrgarintúra ápolás - bőrfestés - bőr festése - bőrkárpit festés  - bőrbútor festés  - bőrgarnitúra festése - bőrjavítás - bőrkárpit javítás - bőrbútor javítás - bőrgarnitúra javítás - bőr javítása - kiszakadt bőr javítása - kiégett bőr javítása - sérült bőr javítása - bőrtisztító - bőrápoló - macskakaparás javítás - autóülés festés - bőr restaurálás - bőr felújítás - bőrgarnitúra felújítás - bőrgarnitúra restaurálás